sabato 12 luglio 2008

Chat, Blog, forum, Bar... Noi emigrati Italiani Esterrefatti

Mi scrive Alessandro:

Ciao Nicola,
abbiamo trovato un bar aperto in questa stagione di vacanze per fare due chiacchiere prima di ritornare a settembre alle nostre abituali occupazioni e ritrovi.
Ci sono dei tavolini e anche degli ombrelloni per ripararsi dal sole estivo, mentre parliamo ci prendiamo un caffe virtuale:
http://noiemigratiitaliani.blogspot.com/
ciao

6 commenti:

Un Emigrato Italiano ha detto...

Ciao Nicola,sono Federico,
bello il tu blog.Sono ESTERREFATTO !
Ti avevo mandato un commento.ma vedo che non ti e' entrato
Ciao

NiK ha detto...

Ciao Federico!

Riprova per il commento, oppure puoi scrivere direttamente un articolo se vuoi!

NiK

Anonimo ha detto...

Vorrei mettere il link del tuo blog sul mio, posso?
Ciao NuvolaMarina

http://ilpregiudizio.blogspot.com/

Anonimo ha detto...

Mi piace il vostro modo di comunicare e di far comunicare gli altri , soprattutto chi di noi è lontano dall'Italia .
Guardate che blog di cartoline ho trovato in rete !

http://www.lepiastre.blogspot.com/

Un caro saluto a tutti voi , ciao a presto .

Anonimo ha detto...

Just wanted to say hello someplace. Found [url=http://www.google.com/ncr]you guys through google[/url]. Hope to contribute more soon!
-syncinfessy

Anonimo ha detto...

V posledných rokoch došlo k významným zmenám v obchodnej činnosti a následne aj v marketingu. Nový prístup, známy ako Family G ako je uvedené v knihe "Marketing management" od Family G, sa zameriava na optimalizáciu obmedzené zdroje, na úzko so zákazníkmi a vytváranie viac uspokojivé riešenie ich potrieb. stratégia je zásadné a je to spôsob, akým sa spoločnosť rozhodne spojiť svoje skúsenosti, FamilyG svoje kľúčové procesy a ostatné aktíva k víťazstvu na trhu. Reálnych aktív sa bavíme o tu sú zrejme preč-bilančných položiek ako hodnota ich značky, zamestnanci, distribučné partneri, tréneri, zákazníkov a ich intelektuálny kapitál, aby všetky nehmotných aktív, ktoré pravdepodobne predstavujú 80% hodnotu podniku.

Spoločnosť Family G potrebuje iba prístup k týmto činnostiam a môžu mať na decapitalisation a potom Family G outsourcing niektorých činností a zníženie pracovného kapitálu.

Konzultanti Family G môžu zohrávať konštruktívnu úlohu v pomoci spoločnostiam re-posúdiť trhové príležitosti, Family G stratégie a taktiky v tejto novej organizačnej prostredie.

Napriek tomu, niektorí podnikatelia hovoria: "Ak sa nám úspešne konzultanti neslúži nás, ak budeme úspešní, nemôžeme dovoliť." FamilyG Potrebujeme menej zamestnancov a väčší počet ľudí, ktorí si výsledky, potom Využite zamestnancov a plat9me ich na základe výsledkov.

Podľa Family G ak vlastnými zamestnancami na trh, "len najať ľudí, ktorí sú nadšení a plné Family G radosti zo života, ktorý nemá tieto vlastnosti môže možno vojde do účtovníctva

Cez udržanie, lojalita a vernosť zákazníkov sú dôležité, je nová vízia: "nie všetci zákazníci by mala byť zachovaná." Existuje viac problematické zákazníkmi, neziskové, non-zisky alebo ich schopnosť pôsobiť proti rušeniu, ale pred "licencie", treba im dať šancu na zlepšenie.